Hudpleie
Prisliste

Vippe extension

Vippe extension er perfekt for deg som ønsker fyldigere eller lengre vipper. Vår hudpleier velger tykkelse og lengde på vippene ut i fra hvilket resultat med ønsker, og hva som passer deg og dine øyne. Vi anbefaler at man fyller på med vipper etter 3-4 uker.

Negledesign

Vi har produkter fra Semilac, som har god kvalitet og nydelige farger.

Ansiktsbehandlinger

Unn deg en deilig ansiktsbehandling hos oss! Vår hudpleier tilpasser behandlingen din etter ditt behov og hvilket resultat du ønsker. Vi bruker fantastiske produkter i fra phformula.

Permanent makeup

Vi utfører permanent makeup på bryn, lepper, og som eyeliner. Disse behandlingene varer i 3-5 år, og man kan velge hvor intens farger og skygge skal være, ut ifra hvilket resultat man ønsker Microblading er blitt en populær behandling på bryn, der man tegner på hår og ikke bare fyller i brynene med skygge. Ser også veldig naturlig ut, og passer perfekt for de som har lite hår i brynene.

Voksing

Vi utfører de fleste voks behandlinger, og vi bruker varm voks når vi utfører våre behandlinger. Vi har bruker også egen voks for sensitive områder.

Fotpleie

Hos oss kan du i tillegg til å få en deilig fotbehandling også få gellack på tærne. Fargen falmer ikke og holder i 6-8 uker, slik at man alltid kan ha fine tær.

Massasje

Våre behandlinger er
  • rygg og nakke massasje
  • rygg og ben massasje
  • kroppsmassasje
  • Snart mamma : massasje for deg som er gravid