Bønes Frisør


Kun 10 minutter fra Bergen sentrum.

Vi startet vår virksomhet i 1986 og vi har over 40 års erfaring som frisør. Hos oss har vi meget dyktige personer som har vunnet en rekke prestisjetunge priser. God service og god kvalitet har alltid vært et nøkkelord for oss på Bønes frisør i Bergen. Bønes Frisør ønsker å yte det lille ekstra for at du skal bli fornøyd med den totale kvaliteten du får hos oss. For å oppnå totalkvalite, må det være optimal kvalitet både på produktene og på gjennomføringen av behandlingen.

Vi har mange års erfaring innen frisørfaget og vi føler oss trygge på dette.

Vi har valgt å satse på grundig opplæring av hver enkelt person på salongen. Frisørene deltar jevnlig på kurs og konkurranser og holder seg oppdatert på hår og trender. Vi ønsker til en hver tid å være oppdatert på nye trender.

Vi ønsker å inspirere kundene med nye ideer og kreativitet. Bønes Frisør i Bergen har valgt de mest eksklusive leverandørene Kerastase og L`orèal Paris som samarbeidspartnere.Vi er også en Certified Blomdahl Piercer salong. Se mer informasjon her

Felles for våre kunder på Bønes Frisør, er bevisstheten på stil, trender og kvalitet. Av den grunn har våre frisører kunder i alle aldre. Vi tilbyr alt fra det hotteste frisyrene til de mest klassiske, gjennom å prioritere at alle frisørene holder seg faglig oppdatert. Om du er trendy, klassisk, elegant eller røff gir Bønes Frisør den enkelte en individuell tilpassning slik at frisyren understreker din egen stil og personlighet.

Dersom du ønsker å bestille time hos oss, ta kontakt på tlf 55 12 45 00.

Bønes Frisør ønsker alle velkommen til vår salongen i Våkleiven 133.

Trenger du frisør i Bergen har du kommet til riktig leverandør. Bestill time hos oss og la deg bli inspirert av vår kvalitet.

Bønes Frisør – Din frisørsalong på Bønes i Bergen